středa 14. října 2015

KREATIVNÍ VÍKEND

... byl 3 dny zpátky. Takže opožděná reportáž. 
Tohle počasí mě totiž motivuje pouze k dekování se, čajování a gaučingu. 
Zřejmě chytám manýry naší želvy - odmítám vylézat ven a nejoblíbenějším oděvem se mi stal rolák. 

Ale zpět k víkendu Kreativity. 
Ten se odehrál, stejně jako před půl rokem, v Brně v Dělnickém domě. 
Ke koupi tu toho bylo spoustu a ani my jsme neodolaly.
Zatím co Mia tvořila, já jsem rotovala kolem stánků a vybírala, co si koupíme, abych tam nenechala celou výplatu (a věřte, že to nebylo snadné). 

A poté, co jsme dovezly všechny nakoupené poklady domů, 
vypadalo to u nás 2 dny takhle: 



To my vysvětlete, jak ostatní můžou fotit ty načančané postupy a návody, které máte chuť si hned vyzkoušet, případně fotky vytisknout a zarámovat. 

Já, díky pošmournu a tmě a mým pozdním návratům z práce, už do jara nevyfotím nic kloudně a navíc náš pracovní chaos vzbuzuje chuť spíše pozvat úklidovou četu, než něco tvořit. 

Ale nám to nevadí, už jsme si zvykly - a okolí taky. Prostě nám chybí dílna. A tak několik dalších dnů budeme večeřet u konferenčního stolku, protože stůl jídelní není přes vrstvy materiálů, pomůcek a výrobků vidět...
Tvoření zdar. :-)

4 komentáře:

  1. Keď sme bývali v paneláku, všetky deti boli ,,v najlepšom ,, veku a všetko to u nás žilo, hlavne stôl v obývačke, teraz ho mám čiastočne pretretý tabuľovkou, ale boli časy , keď si Milo vyryl na neho koľajničky pre vláčik a ,,žil,,...:-)
    Chcela som ti povedať, že v novinkách v ND sú biele domčeky svietniky, tvoje nie sú o nič horšie, len sú dotvorené..., keby si ich urobila ,,surové,, zemité, ,,nahé,,...určite by si sa zavďačila,, trendy vkusu,, a ani by si sa nemusela moc lámať ...prírodných inšpirácii máš dosť...napríklad tvoja korytnačka, aj keď ste sa ešte moc nevynadívali :-)
    Pošlem ti , čo ma teraz veľmi inšpiruje a aj pre to naše podkrovie .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domečky jsou moc pěkné, ale já si budu dál dělat ty svoje - prodej není pro mě to nejdůležitější, dělám je pro radost sobě (a pokud udělají radost i někomu jinému, o to líp) a z tvořivého přetlaku... Nemám potřebu někoho nebo něco kopírovat a připojovat se k celosvětovému trendu vlády černé a bílé... :-) Já žiju barvami (však víš ;-))

      Vymazat
  2. Takže Home a Studio u ...:-)
    https://www.flickr.com/photos/saralechner/albums

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, moc krásné. Do domečku se určitě hodí, ale já bydlím v bytě :-(.

      Vymazat