úterý 9. února 2016

DEKO TEAM

Zase týden na služební cestě na OBI.  Tentokrát v Trenčíně. 
Jako šéfová 3 členného DEKO TEAMU (tak nám říkali). 
Hlavní vedení Němci - bylo třeba překládat, kam co nalepit nebo pověsit.  Občas to vypadalo, že se půjdu pověsit taky. 
Zvládlo se to. Naštěstí. Díky mým báječným třem členům a 56 odpracovaným hodinám za 5 dnů. 

Takže teď už vím, že:

1) Příště nedám na své kamarádky a nenechám si nalakovat nehty. Aceton, používaný na čištěný grafiky, lak krásně naleptal a na nehty se mi nalepil veškerý binec z celého OBI, který následně nešel z nehtů dolů. Na nový módní trend to asi neuhraju...

2) Z nějakých důvodů si Němci mysleli, že magnet drží na dřevě. Možná v Německu. Na Slovensku ne. Všechny popisy zboží dorazily na magnetické folii, zatímco plochy na lepení byly z překližky. Nedržely. Jistila to sešívačka a oboustranná páska.

3) Poláci (nebo aspoň ti na OBI), nebyli příliš pracovití. Ba co víc,  měli tendenci se ulívat a zašívat. Ti co se neulívali a nezašívali, byli schopni vyrobit toto:



A tak možná bylo lepší, když se ulívali. Vznikalo méně škod.

4) Grafika se tiskla v Maďarsku. Místo v pondělí dorazila ve čtvrtek a nápisy typu "kleště na slinné větve" byly na denním pořádku. A tak mě uvítací banner "Vítáme Vás v OBI Prešov" vůbec nepřekvapil, přestože jsme byly v Trenčíně. 

5) Jako příští vůz si pořídím zdvižku - je krásně oranžová, ekologická (jezdí na elektřinu) je to kabrio, dobře se řídí a člověk získá trošku nadhled.



6) Trenčín je krásné město. Ale o tom až příště. Pro dnešek dobrou.

3 komentáře:

  1. :-))))
    Slinné vetve mám tiež rada, aj magnetické drevo, som totiž ,,nadrevo,, .... a zdvižný vozík v oranž ma zaujal!
    Papa

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, jestli půjdeš nakupovat do OBI Trenčín, doporučuji helmu, pro případ pádu některé z cedulí, případně celého regálu.... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chystáme sa tu do nášho OBI v Lamači- Bratislava ( po Nadiných autistických záchvatoch, keď treba kliešte na slinné vetvy... neznáša zmeny, nedá sa to ovplyvniť, keď sa jej život- život sú zmeny, rozšíri o manželskú posteľ, presunie knižnica, dajú sa veci do nových úložných regálov, dostane regulérny záchvat z diagnózy...pritom organizovať priestor nedokáže, musím sa na to podujať ja...u nás deštrukcia prechádza v budovanie, to je náš život...)!
      Keby si išla pripevňovať sem, určite sa stav aj so zdvižným vozíčkom :-)

      Vymazat