Mám na ně úžasný recept.
Na ty tenké, francouzské, co se dělají bez oleje.
To že létají jsem zjistila minulý týden.
Vždycky jsem to chtěla zkusit a vždycky jsem se bála (neptejte se mě čeho, ale bála).
Mia měla špatnou náladu a v ledničce trůnilo jen mléko a vajíčka. A tak jsem to zkusila.
Takže, mírně rozkročit, pánvičkou, jejíž držadlo svíráme oběma rukama, mírně "potřepnout" tak, aby palačinka mohla vzlétnout, stihla udělat salto a rychle ji zase připravit na dosednutí (nejlépe zpět na pánvičku ;-).
Lehké, efektní, špatnou náladu zahánějící.
Kéž bych našla odvahu k více věcem, a ty se následně ukázaly tak snadné, jako přimět palačinky k letu...
Žádné komentáře:
Okomentovat